Nedelja 04.11.2012.
18:34
Blic

Dolazi i Aerosmit!

Na proleće Aerosmit u Beogradu
 

Američki rok bend “Aerosmit” završava turneju za 2012. godine sredinom decembra na Brodveju, a nakon toga, zaključuju dogovore za nastupe za narednu. U planu je da na proleće sviraju u našem glavnom gradu, a kako “Blic” saznaje, dogovori sa njima su skoro zaključeni.


“Bon Džovi” naredne godine prvo će održati niz koncerata u Kanadi. Prvi nastup ima sredinom februara u Montrealu, a nakon toga ide u Toronto, Otavu... završava u Vinipegu. U maju dolaze u Evropu, kada će održati veliki koncert u Bugarskoj. Na stadionu "Vasil Levski" nastupiće 14. maja. U junu, “Bon Žovi” nastupa u Švajcarskoj u Bernu, pa se organizatori nadaju da bi datum beogradskog nastupa bio negde između.


Nemački sastav “Ramštajn” turneju počinje 4. juna u Holandiji. Krajem jula su u Bugarskoj. A pevač Lenard Koen završava nastupe za ovu godinu krajem decembra u Bruklinu.


Ovo će biti prvi put da grupa “Aerosmit” i Džon Bon DŽovi nastupe u našoj zemlji.

Lenard Koen je pre tri godine održao fantastičan koncert u “Kombank areni”, a grupa “Ramštajn” je pre godine napravila u Beogradu koncert o kojem se i dalje priča.

2024 © - Vesti online