Nedelja 04.11.2012.
16:30
Vestionline

Umesto Avale - TV Pink 2!

Na programu će biti holivudski blokbasteri, igrane serije američke, meksičke, turske i domaće produkcije, vesti na sat vremena, dečje emisije, crtani filmovi...
 

Novi kanal pretenduje da se bori za prevlast sa nacionalnim emiterima u Srbiji programom koji je pažljivo odabran i nalazi se na frekvenciji nekadašnje TV Avala, koja je ostala bez dozvole za rad.

Svake večeri u 22 časa na programu će biti holivudski blokbasteri, dok su popodnevni i večernji termini rezervisani za igrane serije američke, meksičke, turske i domaće produkcije.

Svakih sat vremena gledaoci će se informisati sažetim vestima pod nazivom "Minut 2", dok je prepodne posvećeno najmlađima, jer će tada biti emitovane dečje emisije i crtani filmovi.

Na Pink 2 programu biće emitovani i zabavni sadržaji. Druženje sa VIP ličnostima biće u polučasovnom izdanju emisije "City news", dok će Branka Nevistić, počevši od danas nastaviti da vodi svoj šou "Slaži ako smeš".

Plan je da kviz "Porodični obračun" nastavi da se emituje, a Pink 2 će prenositi i mnoge sportske i koncertne događaje, uz pomoć najsavremenijih reportažnih kola koje je Mitrović pazario na početku ove televizijske sezone.

Pojava novog programa u etru doneće zasigurno vrlo brzo i preraspodelu procenata u ukupnom udelu postojećih emitera.

2024 © - Vesti online