Petak 02.11.2012.
07:28 >> 09:29h
rts rs, Beta

Lagumdžija, iz studija u bolnicu

 Ima probleme sa pritiskom : Zlatko Lagumdžija
 

Zlatko Lagumdžija, predsednik Socijaldemokratske partije BiH (SDP) i ministar inostranih poslova BiH, prebačen je u bolnicu pošto mu je pozlilo usred gostovanja na televiziji. Lekari su utvrdili da Lagumdžija ima povišen krvni pritisak, a noć je proveo u bolnici.
 

Iscrpljenost

 

Lagumdžijino stanje je, kako su potvrdili iz KCUS-a, trenutno stabilno.

 

"Sinoć oko 21 sat na Kliniku urgentne medicije primljen je gospodin Zlatko Lagumdžija. Urađena mu je kompletna dijagnostika i utvrđeno je da se radi o iscrpljenosti organizma“, kazala je portparolka KCUS-a Biljana Jandrić u izjavi za agenciju Anadolija.

Pred kraj dnevnika, Lagumdžija je od voditeljke zatražio čašu vode, a odmah zatim napustio studio.

Lagumdžiju je vozilo Hitne pomoći prebacilo u Klinički centar univerziteta u Sarajevu gde mu je ukazana medicinska pomoć.

Lagumdžija je, pre nego što mu je pozililo, odgovarao na pitanja o dogovoru sa Miloradom Dodikom.

"Zaprepašten sam jer danas čitav dan slušam vrlo ozbiljne ljude i institucije koji su odlučno protiv potpisanog sporazuma između SDP-a i SNSD-a, a da ga nisu ni pročitali", rekao je Lagumdžija.

Lider SDP-a je, takođe, objasnio da sporazum između njega i Dodika predviđa realizaciju Mape puta iz Brisela, kreiranje atmosfere dogovaranja i dijaloga, dok je drugo poglavlje sporazuma posvećeno ekonomskim pitanjima.

2024 © - Vesti online