Sreda 31.10.2012.
14:16
Vestionline

Alegri razbesneo Berluskonija, jer je tri puta menjao formaciju

Problemi na sve strane - Silvio Berluskoni

Prema pisanju "Gazete delo sport", predsednik kluba Silvio Berluskoni pobesneo je kada je video da je Milan od početne formacije 3-4-3, sredinom meča igrao sa trojicom pozadi, petoricom na sredini terena i dvojicom napadača, da bi u finišu ponovo promenio stil igre u 4-2-4.

Berluskoni je, navodno, posle meča rekao trneru Alegriju da ne sme da bude toliko neodlučan odnosno da mora da zna šta radi. Iako ovaj trener još uvek ima podršku čelnika kluba, već se pojavila informacija da bi nekadašnji trener Barselone Pep Gvardiola mogao da preuzme ekipu, a moguća je i prodaja kluba, jer Berluskoni suočen sa presudom za korupciju, traži izlaz u prodaju Milana bogatim katarskim šeicima, koji su nedavno kupili i španski Malagu.
 

Palermo je poveo u poslednjim momentima prvog poluvremena, pošto je Mikoli sa bele tačke pogodio mrežu Amelije za 1:0. Domaći su prednost duplirali u 47. minutu preko Brience. Iako Milanezi nisu bili u podređenom položaju, u prvih sat vremena nisu imali dovoljno koncentracije da šanse pretvore u pogotke.

Konačno, u 69. minutu pogodio je Montolivo što je samo podstaklo ostatak Alegrijeve četa da sve raspoložive snage pošalje u napad. El Šaravi je, deset minuta pre kraja, posle greške domaćeg golmana, ubacio loptu u mrežu za 2:2.

2024 © - Vesti online