Sreda 31.10.2012.
11:39
Vestionline, Telegraf.rs

BBB: Zašto od Dinama pravite Crvenu zvezdu?!

Navijači zagrebačkog Dinama

Samo 200 gledalaca na stadionu “Maksimir” u Zagrebu pratilo je debakl Dinama u Kupu Hrvatske. Naime, “modri” su baš pomodreli od sramote, a slaveći posle produžetaka u sledeću rundu plasirali su se fudbaleri Zadra rezultatom 2:3.

Međutim, nije ovo vest, već je informacija da su se posle utakmice saopštenjem oglasili i navijači Dinama – “Bed Blu Bojsi”, koji su u “priču” ubacili i Crvenu zvezdu, najveći klub sa prostora SFRJ.

“Nije problem u porazu, zaista nije, to je sastavni deo fudbala, problem je što od našeg Dinama pravite Crvenu zvezdu u Hrvatskoj. Sedam žutih kartona za Zadrane, jedan crveni, izmišljanje prekršaja u zoni udarca, produženje utakmice 5 minuta, produženje produžetka 6 minuta… To ste napravili od našeg kluba.

Jer ovo danas nije Dinamo, ovo je mafijaško leglo koje služi za bogaćenje jedne porodice i za ispoljavanje frustracije šačici debila sa zapada koji nisu ni kartu platili. Našeg Dinama nema, ali vratiće se u svoj svojoj veličini i mi ćemo ga dočekati s rukama u vazduhu, jer odustati ne mislimo”, stoji u saopštenju BBB.

2024 © - Vesti online