Utorak 30.10.2012.
15:07
Opera 17

Sendi "zarobila" srpskog pevača

Pevač i producent Mirko Gavrić

Istočna obala Sjedinjenih Američkih Država je već nekoliko dana u panici, a sve zbog iščekivanja uragana Sendi. Ulice velegrada Njujorka su puste, prodavnice i butici prazni, ne rade ni berza, ni javni prevoz, ni škole. I svi su zabrinuti i u panici.

Zarobljen u svojoj hotelskoj sobi je i naš producent i pevač Mirko Gavrić, koji je u pomenutom gradu pre nekoliko dana imao nastup i danas je trebao da odleti na Floridu. Međutim, kako je proglašeno vanredno stanje i grad zatvoren, on do četvrtka zbog opasnosti ne sme da napusti svoju sobu.

- U Njujorku trenutno duva jak vetar, okean se već prelio preko obale i svi su u velikoj panici - za portal Opera-17.com kaže na početku razgovora Mirko.

Iako je u pitanju zaista opasna situacija, Gavrić prilično smireno priča o celoj situaciji i kaže da nije uplašen.

- Trebalo je da napustim Njujork, jer na Floridi imam zakazan nastup, ali je trenutno zbog situacije koja je zadesila Ameriku to neizvodljivo. Ne mogu da kažem da mi je svejedno i da nisam svestan koliko je ozbiljna stvar u pitanju, ali zaista nisam mnogo uplašen. Iako je grad pust i svi su u strahu od uragana, uspevam da kontrolišem sebe i ne paničim.

Kako navodi Mirko, grad trenutno u neku ruku izgleda zastrašujuće.

- Njujork trenutno izgleda strašno. Mogao bih da kažem čaki zastrašujuće, jer su ulice puste, prodavnice prazne, a pogled iz moje hotelske sobe izgleda kao scena iz nekog holivudskog filma. Njujork trenutno više liči na "grad duhova" nego na "grad koji nikada ne spava" - kaže Mirko za Opera-17.com.

2024 © - Vesti online