Ponedeljak 29.10.2012.
20:42
Vestionline, Telegraf.rs

13 bivših reprezentativaca upisalo trenersku školu FSS

Ostaće u fubalu kad završi karijeru - Nemanja Vidić

Polaznici Škole za trenere Fudbalskog saveza Srbije počeli su sa svojim kursom u Kući fudbala FSS u Staroj Pazovi kako bi stekli A licencu UEFA/FSS.

Nedavno se Nemanja Vidić pridružio onima koji će sa terena da idu na klupu, a među polaznicima je, osim defanzivca Mančester Junajteda, čak 13 bivših A reprezentativaca.

Neki od budućih stručnjaka su Dražen Bolić, Igor Bondžulić, Goran Drulić, Spira Grujić, Darko Kovačević, Zoran Mirković, Gordan Petrić, Dragoslav Poleksić, Damir Stojak, Đorđe Svetličić, Ivan Tomić, Nemanja Vidić, Bojan Zavišić...

"Želja mi je da učim, da napredujem, da postanem trener. Ipak, iz njihovog iskustva znam da je jedno igrati fudbal, a drugo biti trener. To su dva različita sveta", rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sadašnji šef skautinga u Olimpijakosu Darko Kovačević.

Dragan Ćirić, Milivoje Ćirković, Vladimir Ivić, Mladen Krstajić i Mateja Kežman će u narednom terminu pristupiti kursu jer su zakasnili sa prijavama, ali su danas pristustvovali kao gosti.

Zanimljiv detalj u Staroj Pazovi je prijateljsko ćaskanje između Vidića i Kežmana koji su navodno u lošim odnosima od Mundijala 2006. godine.

2024 © - Vesti online