Ponedeljak 29.10.2012.
19:54
Vestionline, Beta

Reprezentativci Srbije u futsalu otputovali na Tajland

Žele u drugi krug na Svetskom šampionatu u Tajlandu - futsaleri Srbije 

"Uspeh je što smo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Dobili smo dobru grupu, mislim da možemo dalje, a posle ćemo videti. Vremenska razlika je šest sati, među poslednjim reprezentacijama smo koje će stići na Tajland, možda bi bilo bolje da smo otišli koji dan ranije, ali šta je - tu je", rekao je reprezentativac Srbije Vladimir Milosavac pred poletanje za Bangkok.

Srbija će igrati u grupi sa Egiptom, Kuvajtom i Češkom.

"S obzirom da nam je grupa dosta slabija s obzirom kakvu smo mogli da dobijemo, očekujem da budemo prvi i prođemo dalje, a posle je sve otvoreno. Nebitno ko će nam doći u drugom krugu, možemo da pobedimo boljeg, ali isto tako i da kiksnemo od lošijeg protnika", kazao je Slobodan Rajčević.

Vladimir Lazić je istakao da bi voleo da ekipa dođe barem do četvrtfinala.

"Prvi put smo se kvalifikovali za Svetsko prvenstvo i to je veliki uspeh. Nadamo se prolasku grupe i da ćemo doći makar do cčetvrtfinala. Ko god nam dođe u osmini finala pre toga biće teško, moraćemo da pružimo maksimum", istakao je Lazić. 

Srbija će prvu utakmicu odigrati 3. novembra protiv Egipta, tri dana kasnije sastaće se sa Kuvajtom, a 9. novembra sa Češkom. 

Svetsko prvenstvo na Tajlandu igraće se od 1. do 18. novembra.

2024 © - Vesti online