Sreda 31.10.2012.
08:00
cosmopolitan.rs

Seksi trikovi koje morate isprobati što pre (3. deo)

Nemojte se odmah skinuti...zavodite ga malo...
 

31. Dok "gužvate" čaršave, povucite korpice brusa na dole, tek toliko da vam izvire bradavice.

32. Jako raširite noge kako bi vaš dragi mogao duboko da uđe. Zatim ih skupite... pa opet raširite. Stalno menjanje položaja nogu će mu priuštiti još intenzivniji osećaj.

33. Radite "posao" na kauču. Na malom prostoru ćete se osetiti nekako stisnuto zajedno, kao da ste stopljeni.

34. Uradite "brazilsku" depilaciju, a onda mučite svog dragog tako što ćete ga dok leži opkoračiti oko grudi i reći mu da može da gleda… ali ne i da pipa.

35. Nemojte samo tek tako da se nacrtate u krevetu u seksi novom rublju - šetajte ga malo za njega kao model. Ne uzbuđuje ih samo donji veš, već način na koji "grli" vaše obline.

36. Dajte svom dragom do znanja šta vam prija dok vodite ljubav tako što ćete mu kada pritisne prave tačke zariti nokte u kožu.

Seksi trikovi 1 i Seksi trikovi 2

37. Mnogi momci ne vole da sami traže uputstva, zato kada se sagnu da vam pruže oralni užitak, stavite mu ruke na glavu i vodite ih kao da upravljate kolima.

38. Kada ste odozgo i osetite da će on da svrši, nagnite se napred i počastite ga

strasnim poljupcem. Osećaj vašeg jezika koji mu pulsira u ustima će nalikovati onome što se istovremeno dešava tamo dole.

39. Nagnite se iznad njega i pustite da vam bradavice ovlaš dodirnu njegove usne. Zatim se malo odmaknite da bi on mogao da posmatra kako se ukrućuju.

40. Umesto da oralno zadovoljavate jedno drugo u pozi 69, radite to naizmenično: jedno "radi" dok drugo ječi u ekstazi.

SUTRA POSLEDNJIH 10 VRELIH TRIKOVA

2024 © - Vesti online