Ponedeljak 29.10.2012.
14:14
Kurir

Đurđević: Sudija delio pravdu po Zvezdinom nalogu

Crveni karton za Lazara Čordašića bio je prelomni trenutak na meču Donjeg Srema i Crvene zvezde (1:2), a predsednik kluba iz Pećinaca Milenko Đurđević tvrdi da iza toga stoji klub sa "Marakane". On kaže kako je scenario o njegovom isključenju odavno smišljen da bi crveno-beli mogli da pobede.

"Do isključenja smo bili daleko bolji rival, Zvezda nije prišla našem šesnaestercu i da nam nisu isključili igrača do poluvremena, bilo bi 3:0 za nas. Tvrdim da imamo bolju ekipu od njih i treba da ih bude sramota zbog ovoga što su uradili, a ne te jadne sudije koje moraju da sude po njihovom nalogu", kaže Milenko Đurđević i dodaje:

"Pa oni godinama ne mogu da se plasiraju u Evropu, a razlog leži u činjenici da se služe ovakvim stvarima. Zbog svega ovoga sam uveren da ni ove sezone neće biti šampioni, a mi ćemo ih pobediti na Marakani. Svi naši igrači su posle utakmice plakali, jer im je neko uništio trud, pa ćemo im vratiti u Beogradu".

O pomenutom spornom trenutku Đurđević kaže da je isključenje bilo apsolutno nezasluženo.

"Kasalica je udario našeg igrača, koji je izvukao nogu, a sudija, koji je bio okrenut leđima, pokazao mu je crveni karton. To nema smisla. Ako je već hteo nekoga da isključi, onda je morao obojicu, mada bi i tada bilo pitanje da li je Čordašić zaslužio karton. Međutim, ovo nije prvi put da nas sudije oštete i nije mi jasno kako se greške uvek prave nad nama", kaže Đurđević.

2024 © - Vesti online