Ponedeljak 29.10.2012.
15:14
Blic

Učenica očarala žiri nakon prve strofe

Otpevala je "za početak" pesmu Selion Dion "My Heart Will Go On" i "razvalila"
 

- Pozitivna sam, mlada, želim da učim i mislim da sa mnom može da se radi - rekla je Tijana, koja je pred žiri stala s kikicama i cvetom u kosi.

Inače, ona je učenica srednje muzičke škole, a priznala je da je trema potpuno parališe, ali da srećom ne utiče na njen glas. Dokaz tome su i tri zelena svetla od žirija već nakon prve otpevane strofe.

 

Uroš Turkulov kaže za sebe da je zavodnik i da najviše prija kritika Vlade Georgieva

Utisak je ostavio i Novosađanin koji je sve osvojio svojom iskrenošću. Uroš Turkulov (22) je rekao da je opsednut motorima i ženama.

 

- Nisam imao tremu sve dok se nisam našao pred žirijem, tačnije dok svetla nisu bila uperena u mene. Nije mi bilo svejedno, ali sam bio siguran u svoje pevanje.


 

Od čuvene trojke, najstroža je Aleksandra - rekao je Uroš,, koji je priznao da mu se najviše svideo komentar Vlade Georgieva, koji mu je rekao da je bio najbolji pevač toga dana. Meda ponovo kuša sreću u "Prvom glasu", a pauzu je koristio da vežba i da nastupa.

- Bio sam prilično siguran u svoje vokalne sposobnosti. Kada sam počeo da pevam, video sam njihove reakcije i bilo mi je jasno da ću proći. Svestan sam sebe tako da sam bio siguran u to da prolazim. Dajem sve od sebe!

Pred žiri je stao i Dejan Krstović Meda (30), koji je učestvovao u istom šou-programu i prošle godine.

- Za ovih godinu dana sam radio na sebi, imao sam dosta nastupa i dosta toga sam naučio iz prve sezone. Nisam imao profesora pevanja ali sam kroz rad i prethodno iskustvo dosta toga usavršio - kaže otkriva Meda šta se promenilo od prošle godine kao i da sada, opravdano očekuje visok plasman.

2024 © - Vesti online