Ponedeljak 29.10.2012.
08:00
Ženstvena

Usne u boji crvenog vina

Evo nekoliko saveta koji idu uz takav ruž i učiniti da izgledate senzualnije.


Veoma efektan ruž za usne...

1. Frizura

Savršena frizura s crvenim usnama će biti velike kovrdže. Možete uviti svu vašu kosu ili samo delimično, na krajevima. Možete čak i vezati kosu na uredan način. To će učiniti da izgledate zagonetno i povećaće utisak vaše individualnosti. A ako ste ljubitelj ravne kose onda je samo prebacite na jednu stranu ili je jednostavno pustite da lagano pada preko vaših ramena.

2. Oči

Najpre treba da istaknete vaše oči, a za to je najbolje koristiti tuš za oči ili olovku za oči. To je vrlo važno, jer će tek tada vaše oči nadopuniti vaše crvene usne. Takođe treba staviti maskaru na vaše trepavice. Za jednostavan, a ipak elegantan izgled, najbolja opcija je da koristite i tamnu senku, po mogućnosti crnu. Uz crnu šminku na očima, crvene usne će dobiti dašak glamura i učiniti vaš izgled privlačanijim.

Možete čak i istaći vaše oči s senkom u boji srebra, zelenom ili plavom.

3. Obrazi

Ako stavite previše rumenila na obraze, to neće izgledati baš lepo. Dakle, neka ostatak šminke, posebno na obrazima bude lagan jedva vidljiv, kako bi sav fokus stavili na vaše crvene usne.

4. Minđuše

Ako ste odlučili za svetlu šminku na očima, sa malo rumenila, onda je bolje nositi samo male naušnice u ušima.

Međutim, možete pokušati i da nosite velike naušnice, ako ste na oči stavili tamnu senku.

5. Ogrlica

Izbegavajte nošenje ogrlice s usnama boje vina i jakom senkom na očima. Inače bi mogli da izgledate nespretno. Ali, ako imate male naušnice u ušima, onda možete staviti i jednu srebrenu tanku ogrlicu. Strogo je zabranjeno staviti ogrlicu, u slučaju da ste stavili velike naušnice.

2024 © - Vesti online