Subota 27.10.2012.
20:54
Smedia

Džimi Sevil uhvaćen na delu?

Džimi Sevil "zadirkuje" devojke kojima je okružen, a pogotovo Silviju Edvards (druga sleva)
 

Džimi Sevil ostaje vitez

Vatikan ne može da oduzme vitešku titulu koju je dodelilo pokojnom voditelju britanskog Bi-Bi-Si-ja Džimiju Sevilu, za koga se nedavno ispostavilo da je seksualno zlostavljao decu, rekao je danas vatikanski potparol, velečasni Federiko Lombardi. Engleska katolička crkva saopštila je da se obratila Svetoj stolici sa zahtevom da se Savilu, poznatom voditelju dečijeg programa koji je prošle godine umro, posthumno oduzme ta počast zbog "dubokog bola" koji su pretrpele njegove žrtve.

 

Silvija Edvards, tada 19-godišnjakinja, sedela je pored plavokosog TV-voditelja u emisiji "Top of the pops" dok ovaj, okružen grupom tinejdžerki, gledaocima na malim ekranima najavljuje iduću pesmu.

Tada prestravljena Silvija iznenada skače sa stolice i pokušava da se udalji od Sevila, koji mirno, uz zloban smešak, nastavlja da govori u kameru kao da se ništa nije dogodilo.

Naime, Džimi Sevil joj je gurnuo ruku pod suknju i pokušao da je uhvatiti za stražnjicu.

Mlada plavuša, buduća frizerka, kazala je za The Sun da je uznemirena otrčala do zaposlenih BBC i kazala mu za perveznjakov potez, ali ovaj joj je grubo odgovorio da se "gubi" jer se Sevil sigurno samo "zezao".


2024 © - Vesti online