Subota 27.10.2012.
17:03
Story

Jovana Nikolić: Istina je, trudna sam!

Jovana Nikolić

Posle pet godina ljubavi, talentovana pevačica Jovana Nikolić (29) i Marko Mišković (30), sin Miroslava Miškovića, predsednika kompanije Delta, dobili su najlepši razlog za radost. Naime, lepa pevačica i ćerka reditelja Božidara Nikolića zakoračila je u peti mesec trudnoće, pa zajedno sa svojim partnerom s kojim se trenutno nalazi u Americi, željno iščekuje najlepši plod njihove skladne romanse.


Jovana i Marko nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, čak ni u leto 2009. godine kada su objavljene njihove zajedničke fotografije dok su krstarili Hrvatskim primorjem. Svih prethodnih godina trudili su se i uspevali da svoj odnos grade daleko od javnosti, a čak i kada su ih mediji rastavljali, a potom iznova sastavljali, poznati partneri bili su potpuno sigurni u svoje emocije.


- Samo još čekam da pročitam u novinama kako sam s nekim drugom devojkom u vezi - napisao je Marko ovog jula na svom profilu na Twitteru. Tada se spekulisalo o njihovom raskidu, ali Marko je ovim jasno stavio do znanja kako ništa ne može da poremeti njegovu vezu sa lepom i šarmantnom plavušom.


Porodice Mišković i Nikolić s oduševljenjem su dočekale informaciju o budućoj prinovi sigurni da će Jovana i Marko biti odlični roditelji. Pevačica koju je proslavio hit Moli, moli s njenog albuma prvenca trenutno uživa svu pažnju svog dragog. Nije razmažena trudnica, ali ne može da sakrije ni to koliko joj prija brižan odnos ljudi kojima je okružena.


- Istina je da sam trudna, ali ne želim da pričam o svom privatnom životu, kao što to ni do sada nisam činila - rekla je Jovana za “Story“.


Ona se za sada ne opterećuje skorim venčanjem sa svojim partnerom i njih dvoje prve dane jeseni zajedno provode u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se Marko već nekoliko godina uspešno bavi filmskom produkcijom. Naime, on je i jedan od producenata nagrađivanog ostvarenja Koriolan koje je režirao oskarovac Ralf Fajns, a trenutno u Americi priprema i igrani film “Vazdušni most“, a tema je spasavanje američkih pilota od strane srpskih vojnika i seljaka tokom Drugog svetskog rata.

2024 © - Vesti online