Subota 27.10.2012.
08:00
Vestionline

I venerin breg prati trendove

Lepljenje cirkona na venerin breg
 

Vadžazling - Ovo je novi modni trend ukrašavanja venerinog brega. Naime, posle depilacije, intimno područje se prema željama vlasnice ukrašava cirkonima i kristalima koji se lepe na kožu. Trend je pokrenula glumica Dženifer Lav Hjuit izjavivši u jednoj TV emisiji da i "ona" nosi dijamante.

Koliko je taj trend bezopasan ili, bolje rečeno, bezbolan? Niko ne zna kako će tek depilirana koža, koja je ujedno i nadražena, reagovati na lepak kojim se na kožu lepe dijamanti i kristali. Osim toga, kristalčići vas mogu poprilično nažuljati ili pak povrediti tokom seksa.

Bojenje - Bojenje stidnih dlačica u poslednje vreme je sve popularnije, a dok se neki na ovaj radikalni potez odlučuju radi prikrivanja sedih, drugi samo žele da iznenade partnera "novom frizurom".

Koža vašeg intimnog područja mnogo lakše se iziritira od kose glave, a činjenica je da je većina boja namenjena bojenju kose. Prilikom bojenja treba biti izuzetno pažljiv jer, ako vam boja dođe u područje vagine, moglo bi gadno da peče.

Izbeljivanje - Izbeljivanje intimnog dela možda se mnogima čini kao jednostavno i lako rešenje, ali ono je daleko od toga. Naime, bio namenjen za vaše rublje ili intimno područje, izbeljivač može da prouzrokuje iritaciju, stvaranje plihova, pa čak i opekotina.

Brazilska depilacija - Brazilska depilacija je depilacija bikini zone, odnosno cele vulve, posebnim gustim voskom.

Pirsing - Poneke dame odlučuju se na ulepšavanje svog intimnog područja stavljanjem pirsinga koji se obično nalazi na klitorisu, a može biti i na unutrašnjim i spoljašnjim usnama.

Genitalna estetska hirurgija - Hirurške promene ženskih genitalija još su jedan trend na ovom području, a uključuju skraćivanje i oblikovanje usana, klitorisa i zatezanje vagine.

2024 © - Vesti online