Petak 26.10.2012.
12:54
Mondo

Radoš Bajić protiv Sulejmana Veličanstvenog

Reditelj domaće serije "Selo gori, a baba se češlja" tvrdi da će emitovanje turskih serija ima pogubne posledice po srpsku mladež
 

"Oni koji plaćaju 200 evra po epizodi i emituju te serije ne razmišljaju o dugoročno kontaminirajućoj posledici po mladu srpsku populaciju. Mnogo smo ugroženi užasom koji nam ide sa svih stana. Nemoguće je da se sa skromnim budžetom suprotstavimo imperijalističkim silama. Jedini manjak ove manifestacije je što nismo mogli da gledamo Sulejmana", rekao je reditelj najgledanije domaće serije svih vremena, "Selo gori, a baba se češlja".

Glasovima putem sajta festivala i sms porukama odlučeno je da je najpopularnija domaća serija u 2012. "Montevideo bog te video", a mladi Miloš Biković zbog uloge Tirketa u istoj seriji dobio je nagradu za najpopularnijeg glumca.

"Kvalitetne domaće serije okupljaju na jednom mestu porodicu makar jednom nedeljno. A ako ovim festivalom pospešite snimanje kvalitetnih domaćih serija ja ću vam biti veoma zahvalan", izjavio je Biković.

Za najpopularniji glumački par proglašeni su Tijana Pečenčić i Radovan Vujović iz "Vojne akademije", dok je nagrada za najpopularniju glumicu pripala Ljiljana Blagojević najpopularnija glumica za ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora".

"Mislim a u moru serija koje se snimaju potreban jedan ovakav festival da bude sito za reditelje da osim onoga što je gledano bude i kvalitetno. Ova nagrada samo obavezuje da u buduće pazim šta radim", rekla je Ljiljana Blagojević obraćajući se prisutnima u bioskopu Šumadija na Banovom brdu.

2024 © - Vesti online