Četvrtak 25.10.2012.
15:52
Vestionline, Beta

Mudrinski i Ninković godinu dana bez reprezentacije

Nikola Ninković suspendovan zbog tuče u Kruševcu

U saopštenju na sajtu Fudbalskog saveza Srbije navodi se da su zbog istog incidenta trener golmana Srđan Maksimović i kondicioni trener Andreja Milutinović kažnjeni sa po dve godine zabrane rada u svim nacionalnim selekcijama.

Predsednik DK FSS Slobodan Pajović kazao je da su pomenuti igrači i članovi stručnog štaba "narušili osnovne principe i postulate fer-pleja".

"Članovi DK FSS obavili su brzu, ali potpunu istragu, nezavisno od postupaka koji će biti vođeni pred organima Evropske fudbalske federacije (UEFA) i tužilaštva naše zemlje", dodao je Pajović.

On je kazao da se tokom istrage došlo i do dokaza o učestvovanju u incidentu nekih igrača i članova stručnog štaba mlade reprezentacije Engleske i da DK FSS "ima dobru volju" da te dokaze dostavi kolegama iz Fudbalskog saveza Engleske.

Mudrinski: Žao mi je, nadam se da ću opet igrati za Srbiju

 

Napadač mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ognjen Mudrinski kazao je danas da mu je žao zbog jednogodišnje suspenzije igranja za sve selekcije nacionalnog tima, ali da će se truditi da ponovo zaigra za Srbiju.

 

"Krivo mi je što sam došao u ovakvu situaciju i što sam dozvolio da budem isprovociran, jer svi znaju da sam prvi udaren. Prihvatam odluku FSS i žao mi je što me neće biti godinu dana u voljenom dresu. Trudiću se da golovima i asistencijama skrenem pažnju i nadam se da će ovih godinu dana 'proleteti', kako bih opet nosio dres Srbije", rekao je Mudrinski agenciji "Beta".

2024 © - Vesti online