Četvrtak 25.10.2012.
08:18
Novostionline

Banda priznala monstruozna ubistva

Uhapšeni zbog pljačke, ali priznali i svirepo dvostruko ubistvo u Lipnici
 

Prilikom saslušanja Darka Pilovića (24) iz Samaila kod Kraljeva, Nedeljka Tešića (31) i Radoslava Tešića (33) iz Goričana kod Kraljeva, jedan od njih priznao je da su sva trojica u aprilu 2010. godine počinila dvostruko ubistvo u Lipnici, kada su ubijeni Miloje Ostojić (59) i njegov sestrić Dejan Kolović (33), a potom je Pilović pred istražnim sudijom kazao i da je nedavno, odnosno 20. septembra, ubio svoju strinu Jagodu Pilović (63) iz Kraljeva.

Prvi zločin dogodio se još pre dve i po godine, kada su ova trojica monstruma u večernjim satima došla u domaćinstvo Ostojića i Kolovića.

Pretpostavka je da su zločinci tražili novac, a kada su ujak i sestrić odbili da im daju pare, oni su ih ubili na svirep način. Ostojić je usmrćen sa dva metka kalibra 7,65 milimetra i udarcem sekirom u glavu, dok je Kolović, "overen“ udarcem sekirom u glavu.

Prilikom rekonstrukcije u Lipnici, sva trojica su do sitnih detalja ispričali kako se dogodio zločin. Nenadano, Pilović je tom prilikom priznao i da je dan pre hapšenja ubio svoju strinu Jagodu Pilović iz Kraljeva. On je ispričao sudiji da je došao kod strine i da su pili kafu, a kada je ona odbila da mu da novac na zajam, on ju je ubio.

2024 © - Vesti online