Četvrtak 25.10.2012.
08:00

"Skver najn" proglašn najboljim hotelom u Srbiji

Lobi hotela "Skver najn"
 

O pobednicima je odlučivalo preko 210.000 ljudi iz struke, turističkih agencija, organizacija, prevozničkih kompanija i korisnika usluga iz celog sveta, a među nominovanim hotelima našli su se i President, hotel Kontinental, hotel Park, Zlatnik i Hajat ridžensi hotel.


"Već 19 godina nagrade 'World Travel Awards' značajno utiču na razvoj međunarodne turističke scene. One podstiču konkurenciju na svetskom nivou, stimulišu inovativnost i kreativnost, a pre svega, uspostavljaju standarde u turizmu. Kada sve to imate na umu, biti nosilac ovakvog priznanja, privilegija je koja pomalo i obavezuje", rekao je Bojan Ilić, generalni menadžer hotela "Skver Najn".


Ove godine, preko 5.000 učesnika iz 162 zemlje, takmičilo se u nekoj od kategorija koje pokrivaju sve elemente industrije turizma, od aerodroma i prekookeanskih brodova, do najluksuznijih svetskih destinacija i hotela.

Za vodeću evropsku destinaciju proglašen je Edinburg, Cirih ima najbolji aerodrom, a "Orient Express" je najluksuzniji voz na kontinentu. Najbolja letnja destinacija je Algarve u Portugalu, dok je "izidžet" vodeći "lou kost" avioprevoznik u Evropi. Proglašenje svetskih pobednika zakazano je za decembar, a zemlja domaćin biće Indija.

2024 © - Vesti online