Sreda 24.10.2012.
08:26
Alo!

Ana Nikolić oblači Šešeljevu suprugu?

Dobar domaćin: Ana Nikolić

Njih dvoje su pružili podršku novopečenoj kreatorki, u čijem su društvu i modelima nesumnjivo uživali, mada je u toku poziranja sa pevačicom po njihovim zbunjenim izrazima lica bilo očigledno da nisu navikli na događaje ove vrste.

Iako nisu pazarili nijedan model iz kolekcije zgodne Paraćinke, poželeli su joj sve najbolje u modnim vodama. To ne treba da čudi, s obzirom na to da je Ana kreacije uradila u saradnji sa stilistkinjom Tijanom Todorović, ćerkom Dragana Todorovića.

Svečanom otvaranju prisustvovale su i druge javne ličnosti. Olivera Kovačević je sa velikom pažnjom posmatrala izložene haljine, pa pretpostavljamo da će neku izabrati za svoju emisiju.


Atraktivnu garderobu merkale su i Marina Tucaković, Bojana Stojković, Ljupka Stević, bivša mis bivše Jugoslavije Daliborka Stojšić, Marina Tucaković...

Anin dečko nije prisustvovao otvaranju butika

Milinko Filipović, vlasnik striptiz bara, novi dečko Ane Nikolić, nije prisustvovao otvaranju butika, pa se šuškalo da je mladi biznismen iskulirao pevačicu. Da li nije želeo, nije bio pozvan ili je to njihov dogovor, ne znamo, ali šteta je što joj javno i pred medijima nije poželeo dobar početak u novom biznisu.

Popularna pevačica je kao prava domaćica stajala na ulazu prodavnice i dočekivala zvanice, a crvena haljina u kojoj je bila mnoge je podsetila na onu koju je Radmila Manojlović nedavno nosila na proslavi magazina "Stori“.

2024 © - Vesti online