Sreda 24.10.2012.
01:49
tportal, Vestionline

Kažnjava unuke kad joj kažu "bako"?!

Jedna od najbogatijih žena na svetu oduzima deci igračke ako se zeznu i pozovu je sa "bako": Može Ivana-ma i Glem-ma
 

Ivana Tramp je u intervjuu za Stori istakla da trenutno vodi čak pet firmi.

- Bavim se i govorništvom i često držim govore na temu "Žena koja se usuđuje" i imam oko 50 nastupa godišnje kada govorim ispred dve ili tri hiljade ljudi. Sada mi je ponuđeno da na britanskom Kanalu 4 vodim svoju emisiju. Za tri nedelje u Bratislavi držim predavanje na temu brendiranja vlastitog imena. Koliko ljudi može brendirati svoje ime? Tu su samo eto Šer, Madona, Ivana,,,, skromna je ona.

Na pitanje o deci, kaže da je sa njima jako bliska, jer je "nakon razvoda tako moralo biti" (?!). Ipak, na pitanje kako je biti baka, ima poseban odgovor:

- Baka! Nemojte me tako zvati. Unuci me zovu Ivana-ma ili Glem-ma. Ako me pozovu "baka" cenu plaćaju svojim igračkama... Oduzmem im ih!, kategorična je Ivana.

Njen dom je ceo svet!

 

Na pitanje šta smatra svojim domom, teško je dala odgovor.

 

- Njujork mi je baza, rezidencija u Palm Biču, imam stan u Majamiju, pa mi je Florida izuzetno važna. London mi je evropska baza, a u San Tropeu letujem. U Češkoj imam dve kuće i tamo odlazim četiri puta godišnje, zbog majke, koja tamo živi. Ali, ipak mislim da mi je najvažniji Njujork, jer su mi tamo sve stvari, kancelarije, ali i što je najvažnije, porodica, rekla je Ivana

2024 © - Vesti online