Sreda 03.02.2010.
13:47
Tanjug

Otkaz zbog golišavih slika manekenke

Neoprezni bankar otvorio je imejl sa fotografijama australijskog top modela Mirande Ker, objavljene u najnovijem broju muškog časopisa "GQ", nesvestan da njegov kolega u neposrednoj blizini daje intervju uživo u tv kamere o stanju australijske privrede.

Zbog nje ostao bez posla: Miranda Ker

U prilogu koji je australijska stanica Seven netvork emitovala u direktnom prenosu iz banke "Makari prajvat velt" (Macquarie Private Wealth) mogu se jasno videti fotografije golišave Mirande na kompjuterskom monitoru u pozadini.

U jednom trenutku bankar, koji je sve vreme pomno razgledao fotografije, okreće se i shvata da su njegovo ponašanje zabeležile tv kamere.

Lokalni onlajn mediji su kasnije objavili da je bankar, koji je u Makariju radio tri godine, dobio otkaz.

Incident je, u međuvremenu, postao pravi hit na Internetu gde ga je videlo više od 200.000 korisnika.

Banka Makari, poznata i kao "fabrika milionera", saopštila je da stvar shvata ozbiljno.

"Makari ima striktna pravila ponašanja kada je reč o korišćenju tehnologije na radnom mestu, a problem koji je nastao emitovanjem priloga na vestima tv Seven netvorku biće interno rešen", ističe se u saopštenju banke.

Pored nekoliko slika ove poznate australijske manekenke predstavljamo vam i video snimak na kome se vidi (u 1:07 minuta ) kako službenik banke otvara mejl i gleda golišave slike Mirande Ker.

2024 © - Vesti online