Utorak 23.10.2012.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto:

Deda Rankova skromna računica

Biće i za mala zadovoljstva: Ranko Majstorović
 

Za ovog siromašnog čoveka u osmoj deceniji života, koji živi sa bolesnom kćerkom i unukom, svaka pomoć je značajna i izuzetno je zahvalan dobrotvoru koga nikada nije video, ali koji mu već dugo pomaže pomaže u vremenima kada i najbliži članovi porodice teško brinu jedni o drugima.


- Ovo mi mnogo znači. Čuvam novac koji dobijam, pa kad sakupim malo više, onda to uložim u nešto što nam je najpotrebnije. U septembru sam kupio drva za zimu, štedeću do Nove godine, pa ću kupiti prase za Božić. Pomalo se pribojavam da ono drva što sam kupio neće biti dovoljno. Kažu da će zima biti izuzetno jaka, pa razmišljam da kupim još koji metar. Videću šta ću napraviti. Možda uspem i jedno i drugo - nada se Ranko.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online