Ponedeljak 22.10.2012.
20:33
Vestionline, novosti.rs

Štimac: Hoću Srbiju da ugostim u Splitu!

"Pakleni plan" na fejsbuk profilu Igora Štimca

Selektor "kockastih" Igor Štimac sa svojom reprezentacijom će u martu 2013. ugostiti Srbiju, a u ponedeljak je izrazio i želju u kojem gradu bi voleo da se odigra ta utakmica.

On je u "fejsbuk" poruci doslovce zatražio od čelnika Hrvatskog nogometnog saveza: "Dovedite mi Srbiju u Split, Škotsku u Osijek i Belgiju u Zagreb!

Osim što su gostovanja srpskih klubova i u vreme stare Jugoslavije bila "vatrena" u Zagrebu i još nekim hrvatskim gradovima, ipak je najneugodnije bilo na tribinama splitskog "Poljuda".


To vrlo dobro zna i današnji selektor "vatrenih", koji je u karijeri nosio upravo dres Hajduka, pa nije čudo što je mnogo pre marta počeo da šalje "dimne signale" ka Siniši Mihajloviću i njegovim "ranjenim orlovima".

Sada su na potezu čelnici Hrvatskog nogometnog saveza, ali i ljudi iz FIFA, koji bi trebalo da odobre odigravanje ove utakmice u Splitu. U svakom slučaju pitaće se i FS Srbije, jer evropska i svetska kuća fudbala po pravilu konsultuju i gostujuću reprezentaciju.

Hrvati će, bez sumnje, u mnogo boljem raspoloženju čekati utakmicu sa Srbijom, jer i stanje u prvoj kvalifikacionoj grupi dovoljno govori ko je bliži SP u Brazilu 2014.

2024 © - Vesti online