Ponedeljak 22.10.2012.
18:54
Blic

Glasom osvojila Vladu Georgieva

Oduševila bivšeg sugrađanina Vladu Georgieva: Milica Kaluđerović iz Herceg Novog
 

Najpre je pevala pesmu Doris Dragojević “Malo mi za sriću triba”, a Vlado Georgiev je priznao da se naježio i oduševio njenim glasom.

"Bila sam veoma umorna i uzbuđena pred audiciju, ali nisam pokazivala tremu. Nisam bila ni svesna svog nastupa od silnog uzbuđenja. Imala sam malu dozu straha od Aleksandre Radović jer je ona najstroža, velika zvezda i odličan pevač. Na kraju sam super prošla. Nisam čak ni primetila tokom nastupa da su mi odmah dali zeleno svetlo kaže Milica za beogradski Blic.



Kako kaže, posebno joj je drago što su svi fenomenalno reagovali na njenu pojavu u takmičenju, kako žiri, tako i okruženje. Podrška naravno stiže od prijatelja i porodice.

“Prvi glas Srbije” je definitivno stepenik ka onome što želim da postignem. Naravno, planiram da završim školu i upišem fakultet, ali muzika je definitivno moja ljubav, nešto čime želim da se bavim u životu. Volela bih da pevam zabavnu muziku, pop je pravac koji mi odgovara".

"Volim Doris Dragović i Jelenu Rozgu, a „Magazin“ slušam od malih nogu", otkriva mlada Milica koja, složili su se svi, ima glas iskusnog pevača.

2024 © - Vesti online