Ponedeljak 22.10.2012.
14:25
Vestionline, novosti.rs

Tumbaković: Karadžić je sudio korektno

Fudbalski sudija Milan Karadžić

Duel šampiona Srbije i tima sa Banjice završen je pobedom Partizana sa 1:0, a Ranko Stojić je posle meča na stadionu Obilića izjavio da je njegov tim oštećen i da je nezadovoljan arbitražom Karadžića.

"Ranko je moj veliki prijatelj i verovatno je sve to što je rekao bilo pod naletom emocija. Do isključenja Čaušića nije postojala praktično nijedna sporna sudijska odluka. Ako se oko tog crvenog kartona i može diskutovati, ne bi trebalo da se zaboravi da se to desilo deset minuta pre kraja“, naglasio je Tumbaković.

Poslednjih nedelja postala je praksa da se posle poraza rivali Partizana žale na suđenje, a slično je bilo i posle trijumfa ’crno-belih’ na Karaburmi.

"Stavljati etiketu nekom sudiji da je partizanovac krajnje je nekorektno i nije sportski. Ni pred ovu utakmicu kao ni pred prethodne nisam se ni raspitivao ko nam sudi. Ne obraćam pažnju na to, važno mi je da arbitraža bude objektivna, a ne ime sudije. Moje je mišljenje da je Milan Karadžić sudijski znalac“, istakao je Tumbaković.

Vladimir Vermezović je u nedelju svojim izabranicima dao slobodan dan, a od ponedeljka su sve snage i misli okrenute ka gostovanju Interu u trećem kolu grupe H Lige Evrope.

2024 © - Vesti online