Ponedeljak 22.10.2012.
12:43
Vesti

Braun nije pobegao!

Američki košarkaš Elton Braun, letos najavljen kao veliko pojačanje Crvene zvezde DIVA, vratio se u SAD, ali pre odlaska iz Beograda, ipak, nije raskinuo ugovor sa crveno-belima, kao što se u prvi mah mislilo.


Braun se u više navrata tokom 24 časa posle utakmice Zvezde i Igokee (75:76) oglasio na svom Tviter profilu, ali nijednom nije napisao zašto je otišao iz Beograda.

"Upravo sam sleteo na američko tle. Čoveče, kako je lep osećaj omirisati vazduh Amerike... Zemlje slobode i pravičnosti... Ponekad (smeh)", napisao je Braun.


Sat vremena kasnije dodao je rečenicu koja ukazuje na to da je u Zvezdi definitivno označen kao jedan od krivaca za neuspehe na startu sezone.


"Jedna od stvari koju najviše mrzim je kada čovek uperi prst i okrivljuje druge. Pravi ljudi se pogledaju u ogledalo i žrtvuju se ili pristanu na promene", napisao je Braun.


Navijači Zvezde, međutim, nemaju razloga za strah, pošto je Braunov odlazak - u dogovoru sa klubom. Iskusnom košarkašu (29) ovih dana bi trebalo da se porodi supruga i on je za tu priliku obezbedio kratko odsustvo još prilikom potpisivanja ugovora sa crveno-belima.


U Crvenoj zvezdi kažu da će se Braun ponovo priključiti ekipi krajem nedelje, tako da ne bi trebalo da propusti utakmicu 6. kola ABA lige protiv MZT Skoplja.

2024 © - Vesti online