Ponedeljak 22.10.2012.
01:51
Blic

Promocija nove misice, Nikolina će morati da plati odštetu

Od prve pratilje do mis Srbije: Aleksandra Doknić
 

Kompanija “Miss YU”, organizator izbora za Mis Srbije, doskorašnjoj misici Nikolini Bojić će da ponudi dogovor o odšteti zbog kršenja ugovora.

- Želim da se zahvalim za podršku, nisam očekivala ovakav obrt. Nikolina je zaslužila titulu i žao mi je što nije iskoristila svoju priliku - rekla je nova misica prilikom proglašenja, istakavši da je sanjala ovaj trenutak


- Od kad sam bila mala imala sam tu sreću da svuda stignem čak i u pet do 12 iako kasnim - bila je vidno uzbuđena lepa Požarevljanka.
 

Pročitajte još:

* Nikolina Bojić mis Srbije

* Mis Srbije bez krune zbog braka?!

* Naša nova misica: Nema dečka, skromna, ali ješna

Utisak je, ipak, da je sve prisutne mnogo više zanimao nestanak Nikoline Bojić, koja se i dalje ne oglašava.


- Do dana današnjeg nismo dobili nikakvu informaciju o tome da li je Nikolina Bojić udata ili ne, mi smo od njenog advokata dobili samo saopštenje da ona odustaje od titule zbog celokupne slike koja se o njoj stvorila u medijima - rekla je potpredsednica kompanije “Miss YU” Milanka Đorđević.


Ona je takođe i dodala da advokatska kancelarija koja zastupa kompaniju trenutno ispituje slučaj. Kako kažu, spremni su da se sa Nikolinom dogovore oko iznosa obeštećenja prema toj kompaniji zbog kršenja ugovora.

2024 © - Vesti online