Sreda 03.02.2010.
02:50
E. V.

Nema kraja Indirinim izmišljotinama

Sve zavisi od honorara: Indira Radić
Kako pišu beogradski mediji, Indira će osim o novom albumu sa njim razgovarati i o svom, eventualnom, učešću u nemačkoj verziji "Velikog brata", koji je emituje od početka janura.


- Tačno je da putujem u Nemačku na pregovore oko posla, ali na prvom mestu su mi dogovori o postrpodukciji novog albuma.

Moj stav o učešću u "Velikom bratu" ostaje nepromenjen, jer mi se ne dopada koncepcija tog šou programa. Ali, ako ponuda bude primamljiva, ko zna - rekla je Indira za beogradske medije.


Međutim, u želji da pošto - poto skrene pažnju medija na sebe "zaboravila" je da ne zna ni reč nemačkog jezika, pa nije jasno na kom jeziku bi razgovarala sa ukućanima.

Na časove engleskog išla je pre nekoliko godina, ali se ne može pohvaliti znanjem ni ovog jezika. Osim među našim zemljacima koji žive i rade u Nemačkoj, ona je u ovoj zemlji potpuno nepoznata, pa se postavlja pitanje zašto bi je organizatori "Velikog brata" uopšte pozvali da uđe u kuću.

U želji da saznamo nešto više o njenim poslovima u Nemačkoj, pozvali smo Indirinog PR ( pošto se ona ne javlja na telefon) koji je rekao da ona nema nikakav dodatni komentar na ovu temu.

2024 © - Vesti online