Četvrtak 18.10.2012.
17:22
Telegraf

Nevena Models stipendista Sonje Liht

Nevena Adžemović u Narodnoj skupštini
 

Odskoro narodni poslanik NS-a Nevena Adžemović je u emisiji "Ekskluziv" otkrila čime se bavi kao predstavnica naroda u Skupštini Srbije i tom prilikom istakla da se priključila Fondu za političku izuzetnost, čiji je predsednik Sonja Liht.

"Ja se borim za rodnu ravnopravnost, za prava žena, dece, kao i prava samohranih majki. Odskora sam se priključila fondu Sonje Liht u okviru koga se borimo za demokratiju i za jednak tretman žena u politici sa muškarcima. Cilj je osnaživanje žena na visokim političkim pozicijama", izjavila je Nevena Adžemović.

Nevena kaže da se provokativnih krpica nije odrekla iako je narodni poslanik, a od poslovne garderobe sebi daje oduška kada uveče izađe.

"Naravno da nisam bacila te stvari, jedna stvar je kako se oblačim u parlamentu, a drugo je kada izađem. Tada dozvolim sebi luksuz da se obučem kako ja to želim", rekla je ona.

Najatraktivnija narodna poslanica od kada postoji Skupština Srbije najavila je da će uskoro građani moći i da je čuju u parlamentu, a ne samo da je gledaju.

2024 © - Vesti online