Četvrtak 18.10.2012.
09:54
Blic

Postao otac u 96. godini, ima seks triput dnevno

Kada se Šakuntala ovog meseca porodila u državnoj bolnici u Harajani, lekari su se "smejali i bili znenađeni" kada se Ragav predstavio kao otac.

Radžit Ragav sa sinom
 


- Šta da radim? Sve je to Božija volja. Bog je heo da imam još jednog sina - izjavo je Ragav za medije koji su došli da ga intervjuišu u njegovom domu, oko 50 kilometara od Delhija.

Kako je to bilo 2010?

Indijac u 94. godini prvi put postao otac

Najstariji otac na svetu živi sa porodicom u jednoiposobnoj kućici, ali za svoje sinove planira lepu budućnost u državnoj službi.


- Ja sam celog života bio seljak, ali hoću da oni postanu visoki državni službenici - samouvereno kaže Ragav.


Supruga: On može celu noć

Ragav je ponosan što ima dvojicu zdravih i naprednih sinova, ali komšije mu više zavide na vitalnosti i dobrom seksualnom životu u poznim godinama. On tvrdi da mu je to “dato od boga” i da sa suprugom ljubav vodi tri, četiri puta zaredom, što potvrđuje i Šakunatala, koja kaže da je "bolji od 25-godišnjaka, jer može celu noć". U tome mu donekle pomaže puno mlečnih proizvoda i badema u ishrani, ali u pitanju su, nesumnjivo, i izuzetan genetski sklop i snažno srce.


Pošto je 25 godina bio udovac, Ragav je svoju sadašnju suprugu upoznao pre 22 godine u jednom muslimanskom svetilištu, kao siroticu bez porodice i prijatelja, i doveo je svojoj kući. Ubrzo se začela ljubav koja je dovela do braka i potomstva u neočekivanom životnom dobu.


 

2024 © - Vesti online