Četvrtak 18.10.2012.
08:45
story.hr, novostionline

Menadžer: Severina neće unajmiti advokata

Severina ne želi sudski da goni bivšeg verenika Milana Popovića
 

"Severina ne razmišlja o tome da angažuje advokata za alimentaciju i starateljstvo. To joj uopšte ne pada na pamet. Ona i dalje stoji iza toga da su Milanu i dalje otvorena vrata i da sina može da vidi kad god poželi. Uskoro će njih dvoje pričati o svemu i rešiti bitna pitanja oko njihovog sina", rekao je Tomislav Petrović, Severinin menadžer za "Story.hr".

Severinin menadžer potvrdio je i da Milan nije video sina dva meseca, uprkos tome što "Slovenske novice“ tvrde da je Milan poslednji put poleteo iz Splita 30. avgusta, nakon navodnog zajedničkog krstarenja po Jadranu, što bi značilo da je prošlo tek nešto više od mesec dana od poslednjeg trenutka kad je vidio sina do njegova krštenja 2.oktobra u Rijeci.

"Severina je u razdoblju od 20. avgusta nije ni bila u Splitu, a s obzirom na to da Milan u Marini Kaštela ima jahtu, razlog njegova dolaska mogao je biti bilo šta", rekao je Petrović i dodao da se par poslednji put video 17. avgusta, kad je Severina otišla iz Splita jer je idući dan u Vodicama imala zakazan koncert.

Od rastanka sa Severinom Milan dane provodi sam u svom kafiću u Beogradu,a Severina uživa sa sinom u Zagrebu i privodi kraju snimanje novog albuma koji će se zvati "Dobrodošao u klub". Na pitanje da li planira da uskoro posetiti sina, kako piše Story.rs , Milan je jasno dao do znanja da njegova bivša verenica i sin uvek mogu računati na njega.

"Aleksandar je moje dete i ja ću se uvek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno, po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog deteta", rekao je srpski poduzetnik Milan Popović za Story.rs.

2024 © - Vesti online