Četvrtak 18.10.2012.
12:01
S. A. - Vesti - Foto:

Lek života za Azru

Azra Arifović
 

- Veoma sam zahvalna gospodinu Ljajiću na pomoći, nije prvi put da mi pomaže šaljući lekove i novčane priloge - kaže Azra, dodajući da mesečna doza ovog leka košta između 3.000 i 4.000 evra.


Koliko joj znači ova pošiljka govori i činjenica da je u tri navrata morala da prekine da uzima "glivec" i bolest se vraćala. Mogućnosti da ga kupi nema, roditelji su joj razvedeni, a majku i nju izdržava baka Fikreta.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


"Trenutno se dobro osećam, veoma sam zadovoljna. Nedavno sam radila nalaz kostne srži i nadam se da će sve biti dobro. Konačno, posle šest godina, imam dva meseca predaha od pregleda, terapija i analiza", napisala je Azra "Vestima", poželevši da sa nama podeli dobre vesti, ali i da se zahvali svom dobrotvoru iz Ciriha.


Ono od čega ova devojka strepi, čak i kad su nalazi besprekorni jeste prisutna mutacija u genu koja pokazuje da bolest postoji na molekularnom nivou. Verujemo da će novi rezultati još više ohrabriti Azru i da će konačno doći vreme kada će moći da se posveti studijama, da ordinacije zamene fakultetske učionice i amfiteatri, da umesto predaje zdravstvene knjižice na bolničkom šalteru predaje indeks profesoru radi upisivanja ocene.

2024 © - Vesti online