Sreda 17.10.2012.
21:49
Beta

Dopunjena prijava protiv Dulića

Optužen za zloupotrebu službenog položaja: Oliver Dulić
 

"Prema dostavljenim dokazima firmi 'Nuba invest' je pribavljena imovinska korist, jer je nepribavljanjem potrebnih urbanističko tehničkih uslova izbegnuto i plaćanje odgovarajućih naknada državnim i javnim preduzećima", izjavio je Radisavljević.

Prema njegovim rečima tužilaštvo će koristiti materijale koji su dostavljeni uz dopunu krivične prijave i predložiti da se oni izvedu kao dokaz u sudskom postupku, jer mogu biti od uticaja na konačnu kvalifikaciju krivičnog dela za koje se terete.

Radisavljević je dodao da je tužilaštvo Upravi kriminalističke policije uputilo zahtev za prikupljanje obaveštenja, kako bi se nastavio rad na istraživanju korupcije u vezi za izdavanjem spornih dozvola za postavljenje optičkih kablova.

Tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo je 12. oktobra Višem sudu u Beogradu optužni predlog protiv Dulića, Janjića i Drobnjaka zbog zloupotrebe službenog položaja u vezi sa izdavanjem dozvole firmi "Nuba invest" za postavljanje optičkih kablova na trasama državnih puteva.

2024 © - Vesti online