Sreda 17.10.2012.
12:09
Blic

Novakov dvojnik iz Borče

Ne, to nije Nole, to je Nenad Čokovan
 

"Ljudi mi prilaze, traže da se fotografišu sa mnom i ne veruju mi da nisam Novak. Kada izađem uveče u neki klub, osećam kako me svi gledaju. A devojke? Prosto me opsedaju. Prija mi to makar i zbog toga što misle da sam Novak", priča Nenad Čokovan.

Nenad, inače fudbaler kluba PKB Kovilovo, već 20 godina trenira. Nekad je bio profesionalac, a sad igra amaterski. Kaže da ima razlike između njega i Novaka.

"Stariji sam dve godine i niži sam od njega. Naravno, Novak je šampion, a ja samo rekreativno igram tenis i moram da priznam, nisam sjajan", iskren je Nenad.

Ovo je pravi Nole
 

"Otkriven" je pre četiri, pet godina, kada je Nole postao prava senzacija. Komšije ga zovu Nole, a često ga iz šale ispituju kada igra, kako je bilo na turniru. Nikada nije upoznao Novaka, ali pošto imaju zajedničku drugaricu teniserku Bojanu Jovanovski, nada se da će se i to desiti.

"Nisam imao priliku da upoznam Noleta, ali nadam se da hoću. On mi je zaista omiljeni sportista, bodrim ga stalno i trudim se da pogledam sve mečeve. Jedino ukoliko imam trening, ne stižem, ali uvek sam u toku. Cenim ga i kao čoveka i kao sportistu, mislim da ima izražen smisao za humor i da je pravi šoumen. I ja sam šaljivdžija i kada bih ga upoznao voleo bih da pričamo o nekim interesantnim temama", objašnjava Nenad.

Svoju "slavu" duguje i Milenku Vujisiću, koji ga je kroz svoje angažmane i predstavio javnosti. "Preporučio me je drugar, a onda me je Milenko pozvao da vidi koliko ličim na Novaka. A od trenutka kada me je video, krenula je naša saradnja", priča Nenad.


Ličiti na Novaka je odličan osećaj, kaže Nenad, ali se ne nada da će mu ta velika sličnost sa svetskim šampionom doneti uspeh.

2024 © - Vesti online