Sreda 17.10.2012.
04:12
Alo!

Albanska mafija sprema likvidaciju prvog žandarma Srbije?!

Na meti albanskih kriminalaca: Bratislav Dikić

Informacije iz više obaveštajnih izvora ukazuju da je u ovu zaveru uključeno i kriminalno podzemlje Srbije i Crne Gore, ali i pojedini srpski političari. Meta albanskoj mafiji je i Dikić i članovi njegove porodice.

Prema informacijama Vojnoobaveštajne agencije do kojih je došao "alo.rs", albanska mafija, odnosno teroristi OVK su formirali dve specijalne grupe terorista sa zadatkom likvidacije prvog žandarma Srbije ili kidnapovanja užeg člana porodice, najverovatnije Dikićeve dece.

- Nakon procene albanskih lidera i komandanata OVK da je Žandarmerija ozbiljna pretnja procesu dobijanja nezavisnosti Kosova i neosvojivi bedem juga Srbije, odlučili su se da na više načina utiču na smenu komandanta Žandarmerije generala Bratislava Dikića, pa i po cenu njegove likvidacije.

- Članovi specijalne terorističke grupe koji imaju zadatak da ubiju Dikića su najobučeniji i najopasniji dokazani teroristi OVK-a sa bogatim terorističkim i ratnim iskustvom. Albanska mafija je odvojila veliku sumu novca kako bi sprovela likvidaciju Dikića i obezbedila pomagače u krugovima politike i policije Srbije - otkriva izvor beogradskog lista iz obaveštajnih krugova.

Albanski ekstremisti ne prezaju od najtežih krivičnih dela
 


Bratislav Dikić radio je u Specijanoj antiterorističkoj jedinici i Žandarmeriji od 1991. i više puta je nagrađivan i odlikovan za hrabrost u ratu 1999. Učestvovao je u protivterorističkim akcijama od 1991. do 1999. na Kosovu i Metohiji i 2000.i 2001. na jugu Srbije.

2024 © - Vesti online