Sreda 17.10.2012.
08:00
lepotaizdravlje.rs

Iznenadite partnera (partnerku) erotskom masažom

Priuštite joj masažu kojom će otkriti nova osetljiva područja...
 

1. Pre svega, bitno je da prostorija u kojoj se nalazite bude topla i bez promaje. Napravite opuštajuću atmosferu pomoću prigušenog svetla, lagane muzike i mirisnih sveća. Neka vaš partner(ka) legne na veliki peškir na krevet ili pod. Za masažu uvek izaberite kvalitetno ulje, na primer suncokretovo ili bademovo. Nauljite ruke i širokim zahvatima nežno i postepeno mažite svaki deo njegovog(njenog) tela.

2. Na početku izbegavajte erogene zone. Cilj masaže je da spontano postignete njegovo uzbuđenje. Počnite s masažom ramena i leđa, a potom pređite na zadnjicu i noge. Nakon toga, neka se parner(ka) okrene, te mu(joj) masirajte ruke, torzo i prednji deo nogu.

Masažom ga pripremite za vođenje ljubavi

3. Masažu počnite blagim dodirom. Ruke prilagodite obliku njegovog(njenog) tela i polako pojačavajte pritisak. Pre nego što pređete na sledeći deo tela, ponovo ublažite pritisak.

4. Čak i kada dodajete ulje, jednu ruku držite na partneru(ki). Ulje jednostavno izlijte preko ruke koja je u dodiru s partnerom(kom), a drugom rukom ga utrljajte u njegovo(njeno) telo.

5. Kako bi pojačali čari erotske masaže, ulje za masiranje sipajte u malu posudu i dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja. Ova ulja ne treba previše utrljavati i primenjivati na najosetljivije delove tela.

Ulja od lavande, geranijuma i ružinog drveta imaju umirujući učinak, majoran opušta umorne mišiće, a ulje od sandalovine opušta i ima dejstvo afrodizijaka.  Na vama je samo da izaberete ono koje vam odgovara i prepustite se čarima erotske masaže.

2024 © - Vesti online