Nedelja 14.10.2012.
08:00
Smedia

Šta omiljena seks poza otkriva o vašoj ličnosti?

 

POZA SENDVIČ
Kako je treba izvesti? Prvo pravilo ove poze je da se žena nalazi dole, ravno ispružena licem okrenutog prema krevetu. Muškarac pak treba da legne na partnerku, takođe licem prema dole. Muškarac treba da se osloni na ruke te da održi ravnotežu, jer bez obzira koliko vas strast ponese, gnječenje i jako stiskanje nisu u opisu seksi igrica.

Šta ova poza govori o vama? Volite tradicionalne odnose pa se potpuno zadovoljni vlastitom intimnošću. Ova poza je za parove vrlo intimna, naime partnerka ležeći u ovoj pozi otkriva kičmu, koja se smatra vrlo ranjivim delom tela, a muškarac pokazuje svoju zaštitničku i brižnu stranu. Ova poza pokazuje kako ste odana, poštena i otvorena osoba.

POZA DOGI STAJL
Kako treba da je izvedete? Dok se žena nalazi oslonjena na kolena i ruke, muškarac se nalazi iza partnerke.

Šta ova poza govori o vama? Vi ste vrlo logična i realna osoba koja čvrsto stoji na zemlji i ne romantizujete život. Užitak je vaš prioritet, a drugi vas smatraju zabavnom osobom koja zna dobro da se provodi. Vi ste samouverena, otvorena i dominantna osoba.

POZA KAŠIKA
Kako je treba izvesti? Pri tom položaju žena ima lagano savijene noge te leži na boku dok joj se muškarac treba u potpuno istom položaju priljubiti s leđa.

Šta ova poza govori i vama? I dok neki za vas kažu kako ste efikasni, drugi kažu da ste lenji. Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju, koja je uvek bonus, ali zahteva i vrlo malo truda. Možda jednostavno vodite vrlo užurban način života, ili pak imate partnera koji voli da vrlo često praktikuje seks, posebno u vreme kada ste najumorniji.

POZA BRANIK AUTOMOBILA
Kako je treba izvesti? Oba partnera treba da legnu okrenuti licem prema dole, okrenuti jedno od drugoga u suprotnim smerovima. Muškarac treba noge da prebaci preko žene, tako da da se zadnjice partnera dodiruju.

Šta ova poza govori o vama? Vrlo ste kreativna osoba i volite da eksperimentišete u područjima i sa stvarima gde se drugi ne usuđuju. Volite da se ističete od ostalih te imate jako izraženu ličnost i stavove pa se nikada se ne povodite za drugima, piše T portal.

POZA VARIJACIJA MISIONARSKE POZE
Kako je treba izvesti? Ako vam je misionarska poza već dosadila, njena varijanta bi vam mogla postati nova omiljena. Oba partnera treba da se usprave klečeći na kolenima pa da se okrenu jedno prema drugome, baš baš kao kod vertikalne misionarske poze.

Šta ova poza govori o vama? Vrlo ste diplomatski nastrojena osoba i sve oko sebe smatrate jednakim. Seks je za vas još samo jedna način da budete što bliži i što povezaniji sa svojim partnerom, a ova poza predstavlja penetraciju duboko u vašu intimnost.

2024 © - Vesti online