Subota 13.10.2012.
10:33
Vestionline, Beta

Ivanović: Šokirao nas je primljeni gol

Kapiten "orlova" Branislav Ivanović

"Dobro smo počeli meč, igrali smo kako smo želeli, ali je primljeni gol uticao na tok meča i na samopouzdanje. Bili smo u šoku posle toga. Pokušali smo da okrenemo rezultat na našu stranu, ali je utakmica bila rešena posle drugog gola", rekao je Ivanović novinarima.

Srbija je izgubila od Belgije 0:3 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, iako je u prvih dvadesetak minuta imala mnogo dobrih prilika.

Napadač Dušan Tadić je kazao da je sve moglo da bude "totalno drugačije".

"Doživeli smo težak poraz, a moglo je biti totalno drugačije. Belgijanci su nam iz prve poluprilike dali gol i posle je bila druga priča. U drugom poluvremenu smo hteli da postignemo gol, ali je njima bilo mnogo lakše da igraju i to su maksimalno iskoristili", rekao je Tadić.

I Marko Šćepović je kazao da je meč mogao da se drugačije završi.

"Utakmica je mogla da ode u oba toka, ali je nažalost otišla u njihov. Pokušali smo nešto da uradimo u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli i sada nam ostaje da se uzdignemo u meču protiv Makedonije", rekao je Šćepović.

Belgijski reprezentativac Aksel Vicel kazao je da je bilo mnogo lakše igrati posle postignutog gola.

"Utakmica je bila naporna. Srbija je bila bolja u prvih 20 minuta, ali smo onda postigli gol i sve je bilo mnogo, mnogo lakše. Ova pobeda nam je izuzetno važna za nastavak kvalifikacija", rekao je Vicel.

2024 © - Vesti online