Subota 13.10.2012.
10:02
Vestionline

Janković: Englezima neće biti lako u Kruševcu

Dobro smo se nosili sa Englezima - Aleksandar Janković

"Orlići" su poraženi sa bele tačke rezultatom 1:0, u meču u kojem je Engleska bila bolji rival, ali Srbija u revanšu ima apsolutno dostižan rezultatski minus.

Selektor Srbije veruje da će Engleskoj biti teže u Kruševcu za četiri dana, nego "orlićima" u Noriču gde su poraženi golom Dosona iz penala.

"Izgubili smo posle velike bitke, ali i dalje je sve otvoreno. Utakmice na ovom nivou obično su sa malo prilika. Mi nismo uspeli da iskoristimo svoje i moraćemo da jurimo gol minusa u revanšu. Igrali smo protiv reprezentacije iz top pet evropske klase i dobro se nosili sa njima. Englezima će ipak, biti teže u Kruševcu, nego što je nama bilo u Noriču", rekao je selektor Aleksandar Janković, a preneo "Žurnal".

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Engleske Stjuart Pirs nije bio prezadovoljan zbog minimalne pobede njegovih igrača.

Njegova radost bila bi potpuna da su Ins, Henderson i družina iskoristili makar još jednu od mnogobrojnih prilika koje su im se ukazale.

"Srećan sam zbog pobede, ali nisam srećan zbog toga što nismo bolji realizovali brojne stopostotne šanse. Mislim da nas očekuje težak meč u Srbiji, međutim, igraćemo našu igru. Sudije su bile sjajne, nisam ni očekivao drugačije na ovom meču, jer ipak ovo je baraž za plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je Pirs.

2024 © - Vesti online