Subota 13.10.2012.
08:00
zadovoljna.hr, Vestionline

Prepoznajte lažni orgazam

Za glumljenje orgazma kod žena postoje dva najčešća razloga: ne želi da njen partner misli kako je nije zadovoljio ili joj je dosta svega i želi već jednom da završi s tim. Kako objašnjavaju, njihovi partneri nisu zadovolj(e)ni dok i one ne dožive orgazam, pa se stoga trude dok žena ne doživi orgazam...a to neke ume da smori!

Postoje mali signali po kojima možete da je "provalite"...osim ako nije savršena glumica!
 

Jedan od razloga koji se možda čini neverovatnim, muškom polu pogotovo, je da tipična žena ne pristaje na seks jedino zato da bi doživela orgazam već obožava dodire i bliskost, ali i strast koju seksualni čin donosi sam po sebi, jednako kao što muškarac uživa od prvog dodira, pa sve do snošaja.


Žene znaju savršeno da odglume orgazam

Mnoge žene teško postižu orgazme zbog vaginalne suvoće, koja seks može učiniti bolnim pa čak i nepodnošljivim. Ne zaboravimo i na stres, umor i druge psihološke faktore.

Rezultat svega navedenog često su lažni odglumljeni vrhunci pa ne čude istraživanja koja pokazuju kako više od trećine žena, iz želje da usreće svog partnera redovno glumi orgazam i to rade poprilično vešto.

I ovo:

Zašto žene glume orgazam?

* Kada smemo da glumimo orgazam

Dakle, žene znaju savršeno da odglume orgazam, pa je muškarcima gotovo nemoguće da prepoznaju pravi vrhunac od onog koji zaslužuje Oskara, a istraživanje je pokazalo da to radi njih čak 80 posto.

"Provalite" je

Ipak, muškarac koji jako dobro poznaje svoju partnerku vrlo lako može da "provali" istinu. Naime, i najmanji pokret koji je žena učinila strastveno, spontano i nesvesno kod onog pravog orgazam može biti odličan pokazatelj: grčenje tela, zabijanje noktiju u leđa, grimase na licu, jecaji ili tihi uzdasi samo su neki od reakcija koje otkrivaju pravu istinu.

2024 © - Vesti online