Petak 12.10.2012.
12:01
S. A. - Vesti - Foto: Vesti

Igoru bolje, mora dalje

Ovaj mladić koji je pre osam godina, posle teške saobraćajne nesreće, ostao nepokretan uspeo je da ode u Moskvu na lečenje zahvaljujući brojnim čitaocima "Vesti" koji su obezbedili novac za transplantaciju, koja u ovoj fazi košta 6.500 evra.

Lekari veruju da može i bolje: Igor Dundić sa majkom
 


- Ovo je do sada najprimetnije poboljšanje. I ruski lekari to tvrde, ističući da je potrebno raditi i dalje kako bi Igor još više napredovao.


Već prilikom narednog odlaska u Moskvu i naši troškvi premašiće dosadašnje jer je neophodno novo vađenje matičnih ćelija. One izvađene prvi put (sa ovim desetim tretmanom) su potrošene. Moramo dalje, to je Igorova jedina šansa. Ne možemo sada da odustanemo - kaže Mileva Dundić, verujući da kao i mnogo puta do sada podrška dobrih ljudi u otadžbini i dijaspori neće izostati.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2022 © - Vesti online