Četvrtak 11.10.2012.
23:07
Smedia

Isekla stomak trudnici i ukrala joj bebu!

Odet Bareto
 

Kada ju je Odete pustila da uđe u kuću, Santosova ju je udarila drvenom letvom po glavi, a potom žiletom rasekla stomak i izvukla bebu napolje.

Ostavljajući majku da umre, Santosova je izašla sa bebom na ulicu tvrdeći da je njena. Uznemirene komšije utrčale su u Odetin stan i pronašli je kako leži u lokvi krvi.

Ubrzo su stigle policija i hitna pomoć, te su ranjenu Odetu i njenu bebu prevezli u bolnicu u kojoj su provele više od 15 dana na intenzivnoj nezi.

Policija je saopštila da je Dajana dos Santos bila očajna i u teškom psihičkom stanju nakon što su joj prošlog meseca lekari saopštili da nije trudna a verovalo se da jeste.

“Doktori su rekli da Santosova ipak nije trudna, već da ima tumor, zbog čega joj stomak raste”, pojasnio je šef policije, dodajući da je Santosova zbog toga postala histerična i želela je da ima dete po svaku cenu.

“Bila je uplašena i mislila je da će je suprug ostaviti kada se ustanovilo da nije trudna”, rekli su u policiji.

Santos je upoznala svoju žrtvu Odete u istoj bolnici na odeljenju ginekologije kada su lekari rekli Santos da nije trudna. Njih dve su se tada dogovorile da se ponovo sretnu.

2024 © - Vesti online