Sreda 10.10.2012.
19:52
Vestionline, Beta

RK Partizan prihvata odgovornost i deli karte za LŠ

Karte se dele samo uz lična dokumenta

Ulaznice će i dalje biti besplatne, ali će se ovog puta deliti uz ličnu kartu, a navijači će moći da ih uzimaju u petak i subotu od 10 sati na blagajnama hale Čair u Nišu, pred utakmicu sa Ademar Leonom u subotu od 18 časova.

"Sprovešćemo nalog o još restriktivnijem režimu podele karata (EHF zahteva i prelazak na sistem prodaje), da bismo pre svega omogućili građanima Niša i okoline da dođu do ulaznica", navodi se u saopštenju UO.

Partizan je u prvom meču u Srbiji bio domaćin Flensburgu, ali je meč bio prekinut na više od 45 minuta zbog sukoba dve navijačke struje crno-belih.

UO je naveo da će klub sada imati potpunu evidenciju o tome ko je preuzeo karte, ali i izbegao priče da je ulaznice davao navijačkim grupama ili favorizovao neku.

Partizan i Zvezda remizirali

 

Rukometaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su u hali SC “Voždovac” prvi ovosezonski večiti derbi u okviru 4. kola Superlige Srbije.

 

Meč je završen nerešenim rezultatom 26:26 (15:13), pa je Partizan i dalje prvi na tabeli, bez poraza, dok je Zvezda stigla do prvih bodova.

 

Rukometaši Zvezde imaju jednu utakmicu manje od Partizana, pošto su zbog problema sa licencom, koja je u međuvremenu istekla, propustili prvo kolo takmičenja.

"Osuđujemo svako nasilje, a posebno ono koje je na utakmici protiv Flensburga bacilo u zasenak odličan rukomet. Nismo mogli ni slutiti da će podela karata biti zloupotrebljena radi obračuna navijačkih grupa, pogotovo zato što su sva uveravanja govorila suprotno", naveo je UO Partizana.

"Izvinjavamo se svima koji su zbog toga doživeli neprijatnosti. Delimo odgovornost sa svim akterima organizacije i učinićemo sve da se to više ne ponovi, iako je realno nemoguće predvideti ovakvu zloupotrebu naše utakmice", dodaje se u saopštenju UO.

Partizan je odlučio da igra u Nišu, jer im je grad omogućio da koristi halu Čair, pošto Beograd nije izašao u susret klubu.

"Zahvalni smo Nišlijama i gradu. U obavezi smo da brojnim navijačima u Nišu i okolini omogućimo besplatno uživanje u vrhunskim sportskim događajima. Pozivamo ih na sve utakmice do kraja takmičenja, a obećavamo sjajan rukomet i maksimalnu borbenost na terenu, dobru organizaciju, zabavu i bezbednost na tribinama", saopštio je Upravni odbor Partizana.

2024 © - Vesti online