Sreda 10.10.2012.
09:49
Kurir

Goga Sekulić nastupa za Švajcarsku na Evrosongu?

Goga Sekulić
 

- Goga je super otpevala numeru koji su radili Marina Tucaković i Damir Handanović. Ona ima dvojno državljanstvo, švajcarsko i naše, pa nije čudno što se opredelila da se takmiči baš na njihovom izboru za Evrosong - kaže izvor Kurira.

Inače, ovo Gogi nije prvi put da se u Švajcarskoj prijavljuje za Evroviziju. Prošle godine je među 1.000 takmičara zauzela 17. mesto, što je za svaku pohvalu, bez obzira na to što nije bila jedna od desetoro u finalu.

Kao i prošle godine, i ove je ušla u uži izbor. Od 400 prijavljenih u konkurenciji je ostalo 149, među kojima je, naravno, i Goga. A da li će numeru "Disco love" zapevati 12. decembra u Krojclingenu, znaćemo već 1. novembra, kad će biti objavljeni rezultati internet takmičenja koje traje od 15. do 31. oktobra.

- Mnogo sam srećna i uzbuđena. S obzirom na to da Švajcarska ne polaže mnogo na muziku, mislim da bih mogla dostao da uradim jer imam fanove širom Evrope. Ovim će mi se otvoriti neka druga vrata i počeću karijeru u Evropi! - naglašava Goga.

2024 © - Vesti online