Utorak 09.10.2012.
17:41
Vestionline, Blic

Janevski: Hrvate u Skoplju čeka pakao!

Hrvatska je u prvom duelu ovih rivala pobedila sa 1:0, ali iako od tog 7. septembra nije prošlo mnogo, Janevski smatra da će publika u glavnom gradu Makedonije videti potpuno drugačiju priču.

"Ne pretim, nije to moj stil, ali Hrvate čeka pakao. Meni je važno da iskoristimo pozitivnu atmosferu i uveren sam da će naša publika biti 12. igrač. Prve dve utakmice u grupi (1:0 na gostovanju Hrvatskoj, 1:1 u Škotskoj) pokazale su nam put, a sada igramo kući. Treba da pripremim igrače na pritisak koji ih očekuje sa tribina, no upravo bi podrška sa tribina mogla da bude presudna", prenose hrvatski mediji reči bivšeg trenera Crvene zvezde, koji je poraz u Zagrebu nazvao nesretnim.

"U Zagrebu smo nesretno izgubili, ali nema smisla plakati. Zaslužili smo bod, imali smo šansu za to. Nije nam dosuđen penal, a Hrvatska je pored datog gola stvorila samo jednu šansu", dodao je Janevski.

Fudbalska reprezentacija Makedonije će četiri dana posle novog meča sa Hrvatskom ugostiti i nacionalnu selekciju Srbije, a taj susret biće odigran u utorak 16. oktobra od 20,30 časova u Skoplju.

2024 © - Vesti online