Nedelja 07.10.2012.
04:57
Alo!

Stanija i Dodikov sin prekinuli vezu?

Ostavila Dodikovog sina zbog posla: Stanija Dobrojević

"Igor je svojim postupcima zaslužio pažnju koju Stanija ne može da mu pruži jer joj je karijera na prvom mestu. Kada je doputovala, čula se s Dodikom, ali onda su se pozivi proredili, pa joj je Igor prebacio što se retko čuju te je onda Stanija rešila da završi s njim".

"Odlučili su da se ne čuju dok ona bude u SAD, a kada se vrati u Srbiju, videće šta će biti. Mada, mislim da postoji mogućnost da se oni opet čuju, jer su pre svega izgradili divno prijateljstvo", ispričao je beogradskom listu izvor blizak Dobrojevićevoj.

Ni Igor ni Stanija nisu želeli da javno priznaju ljubavnu vezu, ali nisu je ni demantovali. On se nije oglašavao, a ona je potvrdila da su se upoznali u Crnoj Gori i izjavila da je Dodikov sin pravi džentlmen. Šta će se dešavati još između njih i da li će baš naša najpopularnija starleta ipak postati snajka Milorada Dodika, ostaje da se vidi.

Rus i dalje pati za Stanijom

Od kada je raskinula veridbu s ruskim biznismenom Vladimirom, Stanija Dobrojević izbegava da ga pominje, dok on, kako su ispričali njeni prijatelji, još uvek ne može da se oporavi od raskida, piše portal „puls“.
"Šalimo se sa Stanijom da je ona kao odbegla mlada jer se preplašila zajedničkog života s verenikom i otišla u Srbiju. Umesto da je ostala samo dve nedelje zbog finala "Survivora“, ona je u Srbiji provela četiri meseca. Njen bivši verenik Vladimir, koji je Rus, pokušao je na sve načine da je natera da se što pre vrati u Ameriku. Trenutno mrzi Staniju, ali i ne može da je preboli", rekli su njihovi zajednički prijatelji.

2024 © - Vesti online