Subota 06.10.2012.
10:44
Beta

"Spreman sam za vašu ljubav da budem premijer"

Kada me već toliko poštujete i prizivate da budem premijer, spreman sam za vašu ljubav i da budem premijer : Milo Đukanović
 

Komentarišući učestale zahteve novoosnovane stranke Pozitivna Crna Gora da se Đukanović izjasni hoće li ponovo biti premijer, lider Demokratrske partije socijalista (DPS) je kazao da opozicija "ne spava od muke ko će biti novi premijer".

"Kada me već toliko poštujete i prizivate da budem premijer, spreman sam za vašu ljubav i da budem premijer", rekao je na predizbornoj tribini u Budvi lider koalicije "Naprijed Crna Goro", u kojoj su vladajuće stranke i Liberalna partija.

Đukanović je i u Kotoru ponovio da će na parlamentarnim izborima 14. oktobra pobediti koalicija DPS, Socijaldemokratske partije (SDP) i LP jer, kako je objasnio, "nema od koga da izgubi".

Potpredsednik DPS Svetozar Marović je na skupu u Budvi kazao da će pobeda koalicije DPS, SDP i LP na ovim izborima "možda biti i lakša" nego na ranijim izborima.

Baveći se pitanjem novog premijera, Marović je rekao da će koalicija DPS, SDP i LP "kad bude vrijeme za to, izabrati najboljeg od nas, a zna se ko vodi listu i ko je koji na listi".

Lider SDP Ranko Krivokapić je rekao da su novu stranku Pozitivna Crna Gora osnovale "gazde" koje su im, kako je objasnio, rekli da "igraju" za opozicioni savez Nove srpske demokratije i Pokreta za promjene - Demokratski front.

Prema njegovim rečima, Pozitivna Crna Gora ima "ulogu epizodista" na crnogorskoj političkoj sceni.

2024 © - Vesti online