Subota 06.10.2012.
10:54
Alo!

Srbin namučio Brusa Vilisa!

 Raša glumi negativca koji je dobro namučio Meklejna
 

Poručnika Džona Meklejna i ovaj put igra Brus Vilis (57), dok je jedan od glavnih negativaca Radivoje Raša Bukvić (32), naš glumac rođen u Somboru, a koji godinama živi u Parizu.

Uspešna franšiza!

 

Serijal filmova “Umri muški“ važi za jednu od najuspešnijih franšiza u Holivudu. Prvi deo je snimljen sada već daleke 1988. godine. Do sada su snimljena ukupno četiri dela filma, za 298 miliona dolara, koja su na blagajnama bioskopa širom sveta zaradila 1,130 milijardi dolara.

Raša u filmu “Dobar dan da se umre muški” glumi Bugarina Alika Baranova, bivšeg specijalca i desnu ruku oligarha. Rašin lik će propisno namučiti Meklejna, koji igrom slučaja dospeva u Rusiju da iz problema vadi sina, koji je zapravo agent CIA.


“Moj lik je i prilično prefinjen, razume se u balet i operu, veliki je prefekcionista, ali je i veoma narcisoidan. Realno, producenti su rizikovali kada su mene, relativno neafirmisanog glumca, izabrali da tumačim četvrtu ili petu ulogu po važnosti u ovako velikoj produkciji. Pretpostavljam da će mi ovaj angažman mnogo značiti u nastavku karijere”, rekao je u jednom ranijem intervjuu Raša, koji je glumio u filmovima “Taken”, “Largo Winch”...


Premijera je u februaru 2013. Meklejn se prvi put sa negativcima bori van SAD. On pomaže sinu Džeku (Džej Kortni), koji je špijun, da spreči početak trećeg svetskog rata. Bore se protiv ruskog podzemlja i, naravno, pobeđuju! Veći deo filma sniman je u Budimpešti.

2024 © - Vesti online