Subota 06.10.2012.
09:54
Press

Jelena Bačić Alimpić teško povredila vrat

Koliko se "pridržava" mirovanja potvrđuju i fotografije koje je paparaco Pressa napravio  u Novom Sadu
 

Kako saznajemo, Jelena je sedam dana trpela nesnosne bolove jer je verovala da je u pitanju posledica promaje, nakon čega je otišla u bolnicu gde je konstatovano iskakanje vratnog diskusa.

"Problem je što ja i inače imam probleme pa lečenje može biti otežano. Trenutno nosim kragnu, primam konjske injekcije, što strašno boli, pijem lekove, idem na vežbe i terapiju strujom pa se nadam da će biti bolje. Preživela sam i gore stvari, pa ću i ovo prebroditi. Čekam snimak magnetne rezonance pa da vidimo koliko je loše stanje. Bila sam juče kod svog doktora Nikole da mi ručno namesti diskus i bilo je strašno. Sreća da se poznajemo pa mi nije zamerio što sam ga sve vreme šutirala nogom jer sam osećala neverovatan bol, mada je to još akutna faza pa i ne sme mnogo da me dira", priča za Press Jelena.

Bez obzira na ozbiljnost situacije, voditeljka se ne smiruje već uredno snima emisiju i vozi od Novog Sada do studija u Beogradu.

"U sredu sam jedva dovezla auto iz Beograda do Novog Sada i muž mi je zapretio da će me vezati kako ne bih mrdala iz kuće. Pred emisiju skinem kragnu, pa je vratim kada se ugase kamere. Ja sam i pre tri godine imala sličan problem, kada mi je iskočio diskus ali u lumbalnom delu kičme, nakon čega sam još neoporavljena otišla na skijanje. Doktor mi je tada rekao da veću budalu nije video u životu. Na sve to ja sam na stazi pala i diskus se vratio sam. Šta ću kada i sa 44 godine živim nemirno", kroz smeh priča Jelena, ne shvatajući ozbiljnost situacije.

Alimpićeva kaže da njoj ni psihijatar ne bi mogao da pomogne, jer ne može da podnese da miruje i ništa ne radi.

"Nisam mala i shvatam koliko je situacija ozbiljna i da je moj vratni deo jako loš, ali neću da padam u depresiju. Radiću sve što mi doktori kažu, čak ću pokušati da se pridržavam i tih medicinskih vežbi svako jutro po 15 minuta, ma kolikome bolelo, ali skijanje ni ove godine neću da otkažem", ne odustaje voditeljka.

2024 © - Vesti online